2010. szeptember 07. kedd, 21:03

Akupresszúra

  A kezeken, éppen az ujjak végén nagyon sok érző idegvégződés van, és sok akupresszúrás vezeték itt végződik vagy kezdődik. Ujjainkkal tulajdonképpen -az akupresszúra során- a saját vezetékrendszerünket kapcsoljuk rá a betegre. A beteg nemcsak nyomást érez, hanem bőrfeltöltődésünkön keresztül megkapja azt a töltéstöbbletet, amivel rendelkezünk, vagy leadhatja nekünk azt a töltésfelesleget, amivel rendelkezik (tudniillik jang és jin vezetékek egyformán találhatók az ujjakon).
A szerző ebben az új kiadásban ismerteti az iskoláskorban végzett iskoláskori rövidlátás megelőzésére alkalmas masszázstechnikát és az ezzel a módszerrel kapott 3 éves kísérlet eredményét.
Az akupresszúrás pontos -a betegségnek megfelelően- nyomásra fájdalmat jelezhetnek. Ezen alapszik az ún. "rákpont" diagnózis. Ezek a pontok éles, késszúrásszerű fájdalma, nyomásérzékenysége a rákos folyamat korai jelzésének fogható fel. Ismeretében az akupresszúra nem gyógyítja a rákbetegeket, csak időben jelzi az onkológiai vizsgálat szükségességét.

A könyv megvásárolható az Egészség Biztonság Alapítvány rendelőjében (Cím: 1138 Váci út 156.)

Ára: 1000 Ft.

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookUrlGuru.huBlogter.hu

Kapcsolódó elemek (címke szerint)

vissza a tetejére