2011. február 20. vasárnap, 00:15

Dr.Prof.Zhu Zong Xiang, Dr.Qiao Zhi-Gui: Élj 100 évet egészségesen a "3-1-2" meridiángyakorlatokkal

100_evA 85 éves Zhu professzor életútjára ráillik József Attila önvallomása:

"Én egész népemet fogom

nem középiskolás fokon

taní-

tani."

Kutatói életpályája csúcsán minden kétséget kizáróan bizonyítja, hogy az akupunktúrás meridiánok léteznek, sőt lefutásuk milliméter pontossággal egyezik a régi térképeken ábrázolt meridiánokkal.

Az általa kidolgozott, a meridiánok lefutását figyelembe vevő "3-1-2" módszer olyan egyszerű, hogy akár ágyban is végezhetők bizonyos gyakorlatai. A gyakorlatok jó hatása, hála a meridiánrendszernek, azonnal érezhető. Az emberek gyógyulnak tőle.

Zhu professzor legutóbbi látogatásakor mindenkinek levetítette azt a filmet, amelyben egy középkorú tanítványa látható közvetlenül a szívinfarktusa után 1996-ban, amikor kezdi végezni a "3-1-2" gyakorlatokat, és lelkesen beszél azok azonnali jó hatásairól. Majd ugyanez az ember 2006-ban látható felvételről mint elismert oktató, és megdöbbenve látjuk, hogy az eltelt évek alatt nemhogy öregedett volna, hanem inkább 10 évet fiatalodott.

A hangsúly tehát az egészségmegőrzésen van. Mindenki felel az egészségéért. Ezzel tartozunk magunknak, családunknak, szeretteinknek.

A könyv megvásárolható az Egészség Biztonság Alapítványnál, ára 2200Ft.

Bp. XIII. Váci út 156.

IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookUrlGuru.huBlogter.hu

Kapcsolódó elemek (címke szerint)

vissza a tetejére