2013. február 07. csütörtök, 07:58

Aktuális gondolatok

A Család

 

Néhány ember, Lélek választott szövetsége.

Fontos, hogy bárki másnál jobban szeresük egymást. Nem vagyunk ugyanolyanok, sokszor hasonlóak sem, talán nagyon mások, mégis tisztelettel, szeretettel és elfogadással igyekezzünk egymás felé fordulni.

Akkor is összetartozunk, ha nem a saját Édesapánkkal, Édesanyánkkal élünk együtt. Akkor születésünk előtt ezt a feladatot vállaltuk, hogy feldolgozzuk az elhagyatottság érzését és be tudjunk illeszkedni az új családi rendszerbe, felépítésbe és megtanuljuk így is megélni az elfogadást, összetartozást, szeretetet. Ez így is teljes és tökéletes Család.

Nem csak egyféle minta létezik, a szűk Család az együtt élő Lelkecskék közössége..mindegy, hogy honnan futottak össze a szálak, de a földi színfalakon túl Ők igenis összetartoznak, feladatuk van egymással.

A Házunk a Közösségünk Otthona.

Mindannyian szépítgessük, vigyázzuk, tisztogassuk, kortól és feladatoktól függetlenül. Töltsünk bele gondolatban szeretetet, egészség energiát, ragyogó Napfényt még téli napokon is. Ne felejtsük el minden nap energetikailag is tisztítani magunk körül a teret: kérlek Szt. Mihály arkangyal és Fényangyalok, tisztítsátok meg lakásom minden zegét-zugát, minden helységét 100%-an MOST! Áradjon Lakásunkra és ránk az Isteni Kegyelem Fénye és Ragyogása! Köszönöm!

Sose mondjunk egymásról rosszat!

Csak pozitív szavakkal, támogatva kérjük a másikat, segítsük és támogassuk egymást!

Legyen a családtag: szülők, testvérek, férj/feleség és gyermekek fontosabbak a szívünkben, szeretettelibbek és tiszteltebbek,mint a legjobb barátaink. Figyeljünk a családi kapcsolatokra úgy, hogy el tudjuk-e a családtagokat annyira fogadni , mint a Barátainkat? Törekedjünk a folyamatos fejlődésre a szeretetben, a szolgáló szeretetben családtagjainkkal szemben!

Ez gyakran lehet lemondás, áldozat, lehet, hogy megtanuljuk uralni Önmagunkat és a ránk törő  negatív szavak helyett nem mondunk semmit csak teszünk valami jót, esetleg keresünk egy jó tulajdonságot, amit megdícsérhetünk, sőt, még olyan tulajdonságot is dícsérhetünk (persze nem gúnyosan), amiben szeretnénk, hogy a Másik fejlődjön…

Ne fukarkodjunk a dícsérettel és a támogató szavakkal a Családtagok felé!

Igyekezzünk a hiányérzetünket elmondani a Másiknak, hogy alakulhasson, fejlődhessen és egyre teljesebb legyen a családi együttlét és hogy egyre boldogabbá váljunk! Éljünk meg együtt minél több örömteli élményt, csempésszünk újdonságot a hétköznapokba és a hétvégi napokba!

Csodás lenne, ha minden nap bekérnénk önmagunknak örömöt, harmóniát, boldogság és egészség energiát  a Jó Istentől és éreznénk, hogy minden sejtünket, szövetünket, szervünket, teljes energetikánkat átjárja és így még sokkal pozitívabban, teljesebben tudnánk a Család felé fordulni.

Legyen első a Család!

Lehet, hogy több időt töltünk máshol, másokkal, munkahelyen, de a kicsi együtt töltött idő legyen minőségi, szeretetteli, adjunk jó szót, beszélgessünk, kérdezzük a másikat az élményeiről, a napjáról, vagy csináljunk együtt valamit közösen, akár csak teázzunk, de addig legyen a Másik fontos, fontosabb, mint Önmagunk, és fogadjuk el Őt, amennyire csak tudjuk!

Igyekezzünk minden Családtagra figyelni, rászánni egy kis időt!

Ha együtt vagyunk és beszélgetünk, a Társunk hadd legyen Önmaga (persze a tisztelet és megbecsülés keretein belül), legyen felszabadult és feltétlen fogadjuk el a megéléseit, a stílusát, örüljünk az örömének és támogassuk Őt a figyelmünkkel és elfogadásunkkal.

Örüljünk a Másik örömének!

Képzeljük és éljük meg azt, hogy ha a másik  boldogabb és feltöltöttebb, élménydús programja volt, akkor az Ő öröme és harmóniája az egész családi közösséget feltölti.

Mindannyian vállaljunk Önmagunkért is felelősséget úgy, hogy rossz közérzetünkkel, feszültségünkkel nem terheljük sokáig a családi energetikát, hanem minél gyorsabban átengedve magunkon a rossz érzést, sértettséget, haragot, frusztrációt, a Többiek felé már igyekezzünk pozitív érzéseket küldeni.

Egy Családtag negativitása és rosszkedve kihat sajnos minden családtag érzésvilágára. A hazahozott munkahelyi negativitást, stresszt is próbáljuk meg még az autóban ülve kifújni magunkból (akár egy gyönyörű rózsába is belefújhatjuk negatív energiáinkat, fájdalmainkat, feszültségeinket, és lássuk, ahogy becsukódnak a szirmai és elviszi, feldolgozza nekünk/helyettünk, majd egy új rózsa jelenik meg és szeretettel várja, hogy segíthessen nekünk feldolgozni terheinketJ)

Vállaljunk felelősséget Önmagunkért és a Családtagokért!

Használjunk ki minden napot egymás szeretetére, törődésre, beszélgetésre, mert bármely pillanatban, bármikor beinthet a Nagy Karmester és továbbszólítja valamelyikünket és onnantól kezdve, bár lelkileg mindig együtt leszünk, de a fizikai test már nincs jelen és hatalmas űrt érezhetünk illetve bánthatnak a nem kimondott szavak, nem megtett simogatások, nem megélt élmények, örömök. Ekkor ezeket már nem tudjuk ebben a földi életünkben pótolni!

Szeressük egymást, amíg van rá lehetőségünk! E

 

Ha van rá lehetőségetek, olvassátok el Kryon 12. könyvét: Az emberi DNS 12 rétege a címe, hihetetlen, fantasztikus és nagyon lelkesítő, mi minden rejtőzik a DNSünkben, vagyis igazából mindent tartalmaz: az élettervünket, Felső Énünket, előző életeinket, Isteni minőségünket, az összes képesség lehetősége benne rejlik...ébresszétek fel saját DNSeteket és éljünk az öngyógyítás maximális képességével! Kimásoltam a könyvből a DNS szálakhoz tartozó rövid összefoglalást, olvassátok örömmel!: Emese

 

Kryon 12: Az emberi DNS Tizenkét Rétege

 

„A DNS 3 százeléka a biológia motorja, a többi rész a multidimenzionális  „leves” antennája, ami a motort cselekvésre készteti. Ez a „multidimenzionális leves” az az energia, amit a Mesterek behívtak, amikor csodákat tettek az Emberi testtel. Varázslatos érintésük a DNS-nek adott utasításokat arra, hogy megváltoztassa a 3D-s kémiát- amit az ember most már egyedül is képes véghezvinni. Ez ennek a rétegnek az ereje, az egyetlen olyan rétegé, amit a 3D-s szemüvegeden keresztül is meg tudsz vizsgálni.

Egyes réteg: 

Isten héber neve, ami ehhez a réteghez kapcsolódik: KETER ETZ CHAYIM, jelentése Életfa.

Az egyes réteg maga a kettős spirál amely a látható kémiai folyamatokat jelképezi. Ez az áthidaló szint, ami 3D-s és mutidimenzionális részeket is tartalmaz. Adóvevőként az a dolga, hogy a multidimenzionális rétegek információit továbbadja a génszerkezetednek. Mondhatjuk azt is, hogy központi szerepet játszik minden más működésében.

Tanuld meg, hogy senki nem korlátozhat téged!

Tanuld meg megérezni saját Mesteri mivoltodat! Tanuld meg, hogyan kell más emberekkel élni!

Tanuld meg, hogyan lehet nem másokat okolni! Tanulj meg szeretni!

Tanulj meg hallgatni!                                                        

Tanulj meg elfogadni!

Tanuld meg szeretni önmagad!

Tanuld meg kimondani a saját igazad!

Tanuld meg, hogy ne legyél áldozat!

Tanulj meg kilépni a dualitásból (elengedni a karmád)!

Tanulj meg jobban gondoskodni magadról, mint másokról!

Tanuld meg, hogy jogod van itt lenni és nem bűnben születtél!

 

A kettes réteg neve: TORAH ESER SPHIROT: A törvény isteni tervrajza

A kettes réteg a dualitás törvényének isteni tervrajza. Az egyén életfeladata utáni kutatást jelképezi, és csodálatosan együttműködik a nyolcas réteggel. A „tervrajzot” itt úgy értsd, mint ennek a rétegnek és az Akasha rétegének együttműködését, hiszen a tervrajz a „feljegyzett terv” angol rövidítése.

Ez az a DNS réteg, amely az emberi lény cél- és irányérzetéért felelős. Az életnek és minden történésnek a jellemzőit hordozza- nem tárolt formában, hanem inkább érzelmileg. Néhány réteg az emlékeket hordozza, más rétegek az emlékekből építkező cselekvéshez szükséges eszközöket. Az egyik réteg lehet az ács, egy másik a faanyag, míg egy harmadik az építési terv. Már alig két réteg ismeretében is kezded látni, hogy hogyan működik együtt, igaz?

 

3. réteg: NETZACH MERKAVA ELIYAHU: Felemelkedés és Aktiváció

A Hármas Réteg a Felemelkedés és Aktiváció rétege. Soha nem változik és meg sem változtatható.

Ehelyett ez változtatja meg a többi réteget és a test belső működését, hogy segítse a pirituális felemelkedést. Ez a „cselekvés” rétege, ami folyamatosan „hallgatja”a tudatosságunk változásait.

4.,5. réteg: URIM VE TUMIM, ALEPH ETZ ADONAI: Angyali neved rétege

A négyes és ötös réteg együttese a bolygón való kifejeződésed (ez a bizonyos léted a Földön), valamint isteni mivoltod esszenciája. Ezek ketten jelképezik az Akasha Krónika kristályán magát a „nevet”. Együtt a következőképpen értelmezhetők: Mindennek az elsődleges és legfontosabb spirituális jellemzője az életfa, ami a család. Ezek Isten nevei, sohase gondoljunk rájuk külön rétegekként. Az Isten csoport részei. Energetikája olyan hatalmas, hogy a könyvben felvázolt 12 réteg vagy energiacsoport közül kettőt ölel fel.

Hatos réteg: EHYEH ASHER EHYEH: Vagyok, aki vagyok.

Ez a szint valójában egy átjáró ahhoz a hatalmas, szakrális részedhez, ami levált rólad, amikor erre a bolygóra érkeztél. Ez az „ÉN VAGYOK” szintje, amely kifejezetten az Istennel való kommunikációt segíti elő a meditáción és imán keresztül. A fátyol túloldalához vezető csatornának tekintjük , és gyakran „Szentléleknek” nevezzük. Ez az utolsó szint az Emberi Isten rétegek csoportjában, és a multidimenzionális hármas réteggel működik együtt.

Hetes réteg: KADUMAH ELOHIM: DNS Anyanyelve és A Feltárult (Megmutatkozott) Isteniség

Lemúriai név: HOA YAWEE MARU: Feltárult Isteniség

Hetes DNS réteg: Első Lemúriai réteg

Ez az egyik lemúriai réteg a három közül, amelyeket az emberiség körülbelül 100.000 évvel ezelőtt kapott a Plejádokbeliektől. Az ő tevékenységük nyomán több kultúra született, melyek közül a legfejlettebb a lemúriai volt, körülbelül 50.000 évvel ezelőtt. Jelezném, hogy az az 50.000 év, ami a megtermékenyítés és a civilizáció kezdete között eltelt, ahhoz kellett, hogy

1.egy új DNS típust hozzanak létre az emberiségen belül

2. a többi embertípus kihaljon, így csupán egyetlen maradjon a bolygón, vagyis vagyis ne legyen jelen a többi emlősnél megtalálható sokféleség.

Ez  az isteni feltárulásának egyik rétege, amely valójában az ártatlanság korának a vége és a spirituális tudatosság kezdete.

 

Nyolcadik réteg: Mester Akasha Krónika. Neve: ROCHEV BAARAVOT: A Fény Lovasai.

Lemúriai neve: AKEE YAWEE FRACTUS:Bölcsesség és felelősség

Nyolcas réteg: Második Lemúriai Réteg:

Ez a réteg a legerőteljesebb spirituális eszközt jelképezi, amellyel az ember rendelkezik: a mag lélek személyes Akasha Krónikáját. Minden életed, illetve azok jellemzői benne rejlenek. Interdimenzionális lévén nincs valóban jelen a DNS-ben, inkább egy dinamikus készlet, amely közvetlenül elvezet egy sokkal hatalmasabb és központibb energia-információs részleghez a Teremtés Barlangjában. Az interdimenzionális jellemzőknek nincs elhelyezkedésük vagy linearitásuk, úgyhogy nem könnyű megérteni őket. Azt mondjuk, hogy „kvantum állapotban”vannak, ahol a legkisebb részek is hatnak az egész teremtésre, együtt az isteni információnak, amit a Plejádokbeliekkel való kapcsolat során kaptatok a spirituális emberiség létrehozásának hajnalán.

Kilences réteg: A gyógyító réteg, Harmadik Lemúriai Réteg

Ez a harmadik lemúriai réteg, a Gyógyító Réteg, amely egy multidimenzionális folyamatot jelképez az Emberi testben. Néhány réteg inkább fogalmi jelleggel bír, mások látszólag átjárók, míg ez egy olyan, misztikusnak tekintett folyamatot vagy cselekvést jelképez, amit az emberi test eredményez a DNS-ben. És bár Lemúriai Réteg, ám mégsem Plejádokbeli. Ez azt jelenti, hogy a lemúriaiak használták az emberi gyógyítás legfontosabb részeként.

Kilences réteg neve: SHECHINIAH –ESH: Növekedés lángja:

Az az emberi lény, aki megtanulja ezt a gyógyító réteget használni és naponta beszél a sejtjeihez, meggyújtja a növekvő tudatosság lángját.

Ez a réteg messze túlmutat az immunrendszer kémiáján-egy olyan energia a testben, amely „tudja”, hogy mi a baj és képes a sejtszerkezetet kvantum szinten megváltoztatni, hogy az hatalmas gyógyító erőt és stabilitást nyújtson. A test egyetlenkémiai reakciója sem tud ennek még csak a közelébe sem érni, hiszen ez multidimenzionáis, így képes a lehetőségeket behatároló lineáris emberi elképzeléseken túl dolgozni. Ez a Mesterek csodás gyógyító energiája, amely St. Germainhez és a „Lila Lánghoz” kapcsolódik.

Alvó állapotban pihen, várva a különböző forrásokból érkező interdimenzionális „jeleket”: az emberi szándéktól (tudatosság), a külső forrásokból eredő tiszta energia munkától, illetve néhány olyan mechanikus találmánytól, amin az emberiség jelenleg is dolgozik. Ez az energia teljesíti be az emberi öngyógyítás képességének és betegség nélküli hosszú életének forgatókönyvét.

Ez a Harmadik Lemúriai Réteg, ám kizárólag az emberek sajátja, a Plejádokbeliek nem rendelkeznek vele. Az emberek tanulták meg, hogyan használják a saját testükön, képessé téve önmagukat a megfiatalodásra, gyógyulásra és egészséges életre. A Kilences Réteg aktiválása volt a Megfiatalodás Templopmainak célja a lemúriai időszakban.

Tízes réteg: VAYIKRA: Az Isteni behívása/ Isten felismerése önmagadban. A Létezés Isteni Forrása.

A 10es réteg az Első Isten Réteg és tulajdonképpen az első multidimenzionális réteg, amely az Ember Isten iránti kutatását elindítja. A szabad választáshoz kapcsolódik, önmagától semmit nem tesz, hogy meggyőzze az Emberi Lényt, bármilyen spirituális dologról. Ha kérik rá, akkor egyszerűen megengedi a tanulást, de még ekkor sem tesz semmit, hogy meggyőzzön vagy tanítson. Csupán kegyelmet és megértést hoz, és engedi, hogy az ember saját maga felfedező útra induljon.

A többi réteghez hasonlóan csendben szunnyad az interdimenzionális jelre várva, amelyek a szinkronicitástól függően különböző forrásokból erednek. Ez az Első Isten Réteg, amely addig nem ébred fel teljesen, amíg az ember erre meg nem kéri, amíg fel nem ismeri, vagy olyan helyzetbe nem kerül, ahol szükség van rá.

Kedves Emberi Lény, ez az isteni szeretet legszebb megnyilvánulása, ahol a DNS-ed energiája segíti a hitedet. A szabad választáshoz kapcsolódik, ám amint úgy döntesz, hogy meg akarod keresni a Belső Teremtőt, elkezdi megfesteni a hátteret-ez pedig segíteni fog mindennek meglelni az értelmét, ahogy haladsz előre a spiritualitásban.

Tizenegyedik réteg: A Bölcs Isteni Nőiség, Második Isten Réteg

CHOCHMA MICHA HALELU: Isteni Nőiség Bölcsessége

A 11. Isteni Réteg a Második Isteni Réteg, az Univerzum leghatalmasabb ereje, hiszen az emberiség könyörületességét jelképezi, amely az anyai energiában összegződik. Olyan energia, ami csak akkor van jelen, ha az ember előhívja. Még a nőkben sincs jelen, ha nem hívják elő. Ez a mindkét nemben megjelenő isteni nőiség energiája. Az „anyát”jelképezi mindannyiótokban, méghozzá az isteni könyörületes anyát. Ez az oka annak, hogy Jézus anyjára ekkora hangsúly helyeződött, miközben a legtöbb másik vallásban egyáltalán nem is szerepel nő.

Ez a réteg aktiválódik a bolygón zajló, könyörületet és együttérzést igénylő események során, mint amilyen Diana hercegnő halála, a cunami vagy 9/11 volt. Lágyítja a szívet, és megnyitja mindkét nemet a józan ész megoldásai és a békés idők felé. Benned raktározódik ugyan, de Gaia is irányítja. Együtt engeditek szabadjára, amikor a váltás során a leginkább szükség van rá. Nem katasztrófa fog történni, hanem egy új energia születik.

Tizenkettes Réteg: Mindenható Isten- Harmadik Isten Réteg

EL SHADAI: Mindenható Isten

A 12.Réteg a Harmadik Isten Réteg, amelyet a „benned lévő Isten” energiájának tekinthetünk. Ez az egyik legkvantumibb réteg, valóban maga a Teremtő energia a DNS-ben. Nincs más feladata, mint hogy létezzen, és megteremtse az Isteni Életerőt az Emberi Lényben. Mindig jelen van, ám a többi multidimenzionális réteghez hasonlóan nem mutatja meg magát, amíg az ember arra nem használja a szándékot, hogy felfedezze, micsoda erő rejlik benne, és azt hogyan tudja használni.

Az összes réteg közül ez az,amelyik mind a 11 másikban benne foglaltatik- ilyen az Isten szeretete: betölt mindent, ami van.

Ezért tehát a 12-es réteg egy energia-összeolvadás, amely Isten beleolvadását jelképezi minden élőbe, különösen az Emberi Lénybe.

 

 

Egy-két biztató gondolat a gyógyuláshoz:

2012.december 21-vel a Vaskorból Aranykorba léptünk át, és ez a váltás hatalmas fejlődés lehetőségét hordozza!

Minden szeretet alapú energia sokkal erőteljesebben működik és ezeket a törekvéseket és energiákat (önmagunk gyógyító tevékenységeinek felébresztése, mások segítése, gyógyítása, pozitív tervek, segítő célok) az Univerzum maximálisan segíti és támogatja.

Minden nap kérjük Felső Énünk, Mennyei Atya, Földanya segítő támogatását, kérjük, hogy a betegséget okozó blokkok, sérülések és negatív energiák tisztuljanak ki belőlünk, lélegezzük ki, mossuk át testünket tisztító ibolya fénnyel és áramoltassunk minden sejtünkbe gyógyító, ragyogó arany-zöld fényt! Érezzünk hatalmas örömet és hálát, hogy mindez egyszerű kérésre megtörténik és, hogy így a Jóisten kegyelméből erősen hozzájárulhatunk a gyógyulásunkhoz!

Keressünk okokat, miért is szeretünk/szeretnénk élni! Erősítsük meg magunkban, hogy az élet hihetetlenül csodás és értékes! Hogy ebben a létezésben élhetjük meg és fejleszthetjük Istentől kapott csodás gyógyító, szerető Lényünket és fizikai síkon is megélhetjük a szeretet, érintés erejét, ami energetikai Létezőként nyilván nem lehetséges!

Minden nap hozzon örömöt, ébresszen hálát a szívünkben és kérjünk magunknak csodás ajándékokat imnden napra!

Módosítás: 2020. május 06. szerda, 18:08
IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookUrlGuru.huBlogter.hu

Kapcsolódó elemek (címke szerint)

vissza a tetejére